Supercars presenteres av Shell V-Power Nitro+

Videreført avtale med Shell V-Power Nitro + gjør at vi kan vise supersportsbiler i millionklasse på Oslo Motor Show 2017.

Supercars har vært en del av Oslo Motor Show siden 2015. Det var første gang vi hentet vi inn et fyldig knippe ultra-eksklusive og rå supersportsbiler som sjelden eller aldri har vært vist i Norge.

Ferrari La Ferrari

Ferrari La Ferrari på Oslo Motor Show 2015.

I 2015 kunne du se Ferraris nye flaggskip Ferrari La Ferrari på Oslo Motor Show. Det var mange som ble forelsket i denne herligheten.

McLaren P1 GTR

McLaren P1 GTR på Oslo Motor Show 2016.

I 2016 viste vi stolt frem en spesialversjon av McLaren P1 GTR som det bare finnes fire av i verden. Heftigst blant de heftigste.

Hva kommer til å bli avduket i år?
Vi har snakket med Thomas Greet Danielsen i St1 Norge AS, som drifter Shell-stasjonene i Norge og står bak merkevaren Shell V-Power Nitro+, og lurte på hva vi kan vente oss av supercars i år. – Jeg er veldig spent på hva vi klarer å få frem av biler i år som skal klare å toppe de vi har vist hittil. Det blir ingen lett utfordring! – sier han.

Så da er det bare å drømme seg bort og vente tålmodig. Fredag 27. oktober blir årets heftigste supercars avduket på Oslo Motor Show.

Share this: