Møt den engelske leverandøren U-Pol på standen til Lakksalg.no

Romund Korshamn Bakken og de andre gutta i Midt-Norge Autolakk AS driver nettbutikken Lakksalg.no i tillegg til eget lakkverksted. Lakksalg.no selger alt av lakk og lakktilbehør til både proff og forbruker, og sender lakk til lakkerere over hele Norge.

Lakkeringsverkstedet i Rindal på Nordmøre utfører også lakkjobber for store bilverksteder – og det kan for eksempel nevnes at Midt-Norge Autolakk AS de to siste årene har hatt ansvaret for lakkering av racerbilene fra Revolve NTNU i Trondheim.

Her testes også alt av lakkprodukter før de slippes på det norske markedet.

Lakksalg.no er en av få importører på Raptor fra U-Pol. En markedsleder på verdensbasis innen bedliner. Raptor er et produkt for de aller fleste jobber. Lakksalg.no lokker med at den engelske leverandøren U-Pol har med egne fagfolk på standen under Oslo Motor Show. Da er det bare å komme og spørre om alt du lurer på innen lakk!

Bli bedre kjent med deres produkter på lakksalg.no

Share this: