Bugatti Chiron for første gang i Norge

På Oslo Motor Show kommer du for første gang til å kunne se Bugatti Chiron i Norge. Arvtageren til Bugatti Veyron har en pris på nesten 50 millioner hvis du skulle eid den i Norge.

Fra Monaco til Lillestrøm
Fra det luksuriøse miljøet i Monaco til Norges heftigste motorshow kommer Bugatti Chiron. Tre dager til ende 27.-29. oktober har du mulighet til å beskue denne eksklusive skapelsen i millionklassen. Oslo Motor Show sjef Tommy Larssen skinner opp når han forteller om bilen:

– Chiron er en helt vanvittig bil, både med tanke på ytelse og utseende. Jeg var så heldig å få sitte på en tur når bilen kom til Norge og det er en kjøretur jeg aldri kommer til å glemme.

Eieren bak årets dyreste perle er Arne Fredly, som også stilte ut McLaren P1 GTR på showet i fjor, ser frem til å kunne dele sin lidenskap med andre bilentusiaster.

– Vi kan ikke få uttrykt sterkt nok hvor takknemlig vi er for at Fredly er så raus at han deler disse bilene med oss og de førtitusen besøkende på showet, sier Larssen.

Se Bugatti Chiron på Oslo Motor Show 2017.
Se Bugatti Chiron på Oslo Motor Show 2017.

Bilen som tøyer grenser
11 år etter lanseringen av Bugatti Veyron presenterer Bugatti sitt nye flaggskip Bugatti Chiron. Bilen har ikke skuffet noen så langt og med sine imponerende 15oo hestekrefter er det opplagt for nye rekorder. Som første bil noensinne akselererte den fra stillestående til 400 km i timen og tilbake på imponerende 42 sekunder.


Fakta:
Motor: 7993 ccm, W16 quad-turbo
Effekt: 1500 hk/1600 Nm
Drivlinje: 7A, firhjulsdrift
Forbruk: 2,25l/mil, 516 g/km CO2
Fart: 0-100 2,4 sek. Toppfart 420 km/t**
Dimensjoner: 454/204/121 cm
Vekt: 1996 kg
**El.-sperret toppfart. Antatt 462 km/t uten sperre


Bugatti Chiron ser du på:
Oslo Motor Show 27.-29. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm

Kjøp billett til Oslo Motor Show >>

Share this: