Liker du klassiske supersportsbiler?

På standen til Shell V-Power Nitro+ vil du ikke bare finne Bugatti Chiron, men også tre svært spesielle klassikere. En trio i aller høyeste verdensklasse.

Mercedes-Benz 300SL Roadster
En svært sjelden bil i fantastisk rødfarge. Kun 1858 produsert i roadster utgave og en av svært få i Norge.  Bilen ble introdusert som en toseters coupé med sine spesielle «Gull wing» dører og ble senere produsert som roadster. Bilen satte verdensrekord i toppfart med sine 244 km/t i sin tid.

En av de flotteste sportsbilene noensinne?
BMW 507 er kanskje en av verdens flotteste sportsbiler. Den er produsert i 251 eksemplarer og med en toppfart på 205 km/t.

Nesten alle BMW 507 ble solgt til internasjonale kjendiser med tykk lommebok. Blant annet ble en 507 kjøpt av selveste Elvis Aaron Presley og denne 507 står til daglig på BMW Museet i München. Det er nettopp her BMW 507 som besøker oss på Oslo Motor Show kommer fra.

Kjent fra James Bond
Aston Martin 1962 DB4 Serie 4 Vantage kan du også beskue på Oslo Motor Show førstkommende helg. Bilen er produsert i 45 eksemplarer og er modellen mellom DB4 og DB4 GT.

Av 45 produsert er 24 bekreftet «i livet» i dag. Bilen er kjent fra James Bond filmene og er en svært sjelden bil. Kjennere vet eksakt hva dette er og hvor sjelden den er!

Hvis du ønsker å ta en nærmere titt på disse flotte kjøretøyene bør du ta en tur til Oslo Motor Show denne helgen, 27.-29. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm.

 BILLETTER KJØPER DU HER

Share this: