Tre på topp 10 listen i FIA World Rallycross til Oslo Motor Show

I år gjestes Oslo Motor Show av foreløpig 1, 2 og 5 plassen i Supercar WRX 2017.

Kjøp billett til Oslo Motor Show >>

Johan Kristoffersson er det ingen som kan gjøre noe med, han er årets verdensmester i rallycross. Petter Solberg på en foreløpig 2. plass og Andreas Bakkerud på en foreløpig 5. plass. Rallycross begynner å bli en stor gren innen motorsport i Norge og vi synes det er en ære å ha disse tre i hus under Oslo Motor Show.

Petter Solberg Show
Luna som er en av sponsorene til Solberg gir oss Petter Solberg Show på lørdag og søndag under Oslo Motor Show. Som kjent ble Petter ble skadet under en VM-runde i Latvia og måtte på sykehus. Derfor har Luna fått med seg ingen annen enn selveste Johan Kristoffersson i back-up hvis det viser seg at Petter ikke kan kjøre. Så fartsfest i bakgården blir det uansett, og publikum kan møte begge rallystjernene på standen til Luna under messen.

Luna presenterer Petter Solberg på Oslo Motor Show.
Luna presenterer Petter Solberg på Oslo Motor Show.

Gratulerer til Johan Kristoffersson!
Til daglig konkurrerer Petter Solberg, Johan Kristoffersson og Andreas Bakkerud i FIA World Rallycross Championship. Før siste runde i Sør Afrika 10. november er allerede Johan Kristofferssen kronet til verdensmester, hans 286 poeng er det umulig å ta igjen. Neste på listen er Petter Solberg med 234 poeng, vi krysser fingrene for at Petter klarer andreplassen.

Johan Kristoffersson til Oslo Motor Show.
Verdensmester i rallycross Johan Kristoffersson til Oslo Motor Show.

Møt Andreas Bakkerud
En av de riktig store nykommerne i rallysirkuset er Andreas Bakkerud.
Kom og ta en prat med denne trivelige karen som gjerne deler sin erfaring innen racing og studer bilen hans. Han har med seg en av sine rallycross biler på standen. Du finner Andreas på standen til Sonax under messen.

Andreas Bakkerud til Oslo Motor Show.
Møt Andreas Bakkerud på Oslo Motor Show og ta en nærmere titt på konkurransebilen hans.

Petter Solberg, Johan Kristoffersson og Andreas Bakkerud kommer, kommer du?
Ikke gå glipp av årets happening for motorfrelste, besøk Oslo Motor Show 27.-29. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Share this: