Åpningstider: Fredag: 10:00-19:00 — Lørdag: 10:00-19:00 — Søndag: 10:00-17:00

Bli utstiller!

Oversiktsbilde av messeområde. Mange mennesker utenfor standen til Gatebil

Book stand og møt over 40.000 motorentusiaster på Oslo Motor Show 28. – 30. oktober 2022.

Norges største motorshow er også Norges største markedsplass for motor og utstyr, med godt trøkk og høy stemning i hallene. Vi elsker fart og moro, og sammen med våre utstillere lager vi Norges råeste og mest innholdsrike show, med fantastisk utvalg av kjøretøy og utstyr.

Har du lyst til å vise frem dine produkter på Oslo Motor Show?

Du møter bransjefolk og entusiaster fra mange fagfelt innenfor motorbransjen. Felles for dem alle er lidenskapen for motor, kjøring og mekking.

I hallene treffer du entusiaster og fagfolk. Hit kommer folk fra verkstedbransjen for å se på nytt utstyr, bilklubber for å vise frem sine gromme kjøretøy, kameratgjengen med motordilla på årets tur, kollegaer fra bilbransjen på jobbtur og familier med barn som gleder seg til å se de flotteste bilene og utendørsshowet i bakgården.

Arne Fredly har vist frem unike supersportsbiler på Oslo Motor Show i en årrekke og det blir spennende å se hva han kommer med i 2022.

Besøkende fra hele landet

Entusiaster fra hele landet gleder seg til å oppleve hele spekteret fra 2-18 hjul – representert ved gatebil, motorsport, supersportsbil, klassisk, amerikansk, custom, mc, lastebil, nybil og ny teknologi.

Og vi har alle en ting til felles – gleden over flotte kjøretøy.

Norges største rallyshow målt i antall tilskuere

Selvfølgelig kjører vi vårt etter hvert berømte rallyshow på den store utendørsarenaen vår, med kjente sjåfører og halsbrekkende manøvrer – tett på publikum.

Her blir du sett!

Oslo Motor Show er stedet for å markedsføre bedriften, treffe eksisterende kunder og møte nye kunder. Våre besøkende bruker mye penger på utstyr og hobbyen sin. Dette gjør Oslo Motor Show til en god arena både for salg av produkter og merkevarebygging.

Snakk med oss om hvilke muligheter som finnes for profilering av din bedrift.

Produktkategorier

PRISER PÅ STAND:

Stand (uten inventar):
NOK 1290,- pr. m²

Registreringsavgift: Kr 3300,-

Registreringsavgiften inkluderer oppføring i messemagasin, eget standskilt, oppføring i utstillerlisten på Oslo Motor Shows nettside med link til egen nettside.

Alle priser er ekskl. mva.

BETALINGSBETINGELSER:
– Registreringsavgift blir fakturert ved påmelding.
– Standleie blir fakturert i september 2022.
– Med 14 dagers betalingsbetingelser.

Ønsket størrelse på stand

Firma informasjon

Kontakt person

Faktura adresse

Hvis nei, vennligst fyll ut adresse

Godkjenning av vilkår

Betingelser
Les betingelser før du sender inn skjema