Takk for i år! Vi sees i 2024!

Når planer tar uventede veier

Dere har ventet i spenning og med stor forventning, og vi har jobbet intenst for å levere det beste av det beste på Oslo Motor Show i år. Men, som vi alle vet, tar noen ganger livet uventede vendinger.

Det er med et tungt hjerte vi må dele nyhetene om at de spesielle kjøretøyene Audi IMSA GTO og BMW M1 Jägermeister dessverre ikke vil være i stand til å gjøre opptreden på årets show. Disse fantastiske bilene har støtt på uventede tollproblemer som har gjort det umulig for dem å nå frem i tide.

Vi ønsket virkelig å bringe dere disse bilene som er ekte legender i motorverdenen. Mange av dere har lurt på hvor mye arbeid som ligger bak forberedelsene til et motorshow som Oslo Motor Show, og dette er en påminnelse om at selv med den beste planleggingen, kan ting dessverre gå galt.

Teamet vårt har arbeidet døgnet rundt for å få disse bilene hit etter at de ble stoppet i tollen. Vi har delt entusiasmen deres, og vi deler også skuffelsen. Men vi gir aldri opp! Vi vil alltid strebe etter å bringe dere det mest imponerende og unike i bilverdenen, og vi vil forsøke på nytt å få de til Oslo Motor Show til neste år.

Nå ser vi frem til å feire alt annet som er fantastisk på Oslo Motor Show i år. Fra utrolige nybilmodeller til klassiske kjøretøy og de mest fantastiske opplevelsene – vi lover at showet vårt fortsatt vil være en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Vi er takknemlige for deres støtte og tålmodighet, og vi kan ikke vente med å dele vår lidenskap for biler med dere alle på årets show.