25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Flere nybiler på Oslo Motor Show

Etter fjorårets Oslo Motor Show var det rundt 60 prosent som ga tilbakemelding om at de gjerne ville se flere nybiler på messen. Dette har vi selvsagt tatt til oss og vi har nå fått inn flere nye spennende merker som kommer med noe av det råeste innen nybil man får tak i.

— Når så mange sier at de gjerne vil se mer nybil på messen så hører vi selvsagt på dette. Vi har fått inn 11 merker og selskaper som har meldt at de kommer med nye biler til Oslo Motor Show. Det er viktig å understreke at dette ikke går utover resten av det messen har stått for i alle år, men blir et supplement til det eksisterende tilbudet, forteller messegeneral Tommy Larssen til Bil24.

Noe av det man kan oppleve er blant annet den helt nye Fisker Ocean som har lagt Norges-premieren hit til Oslo Motor Show. Polestar kommer også med sin helt nye Polestar 6, en konseptbil det kun finnes to stykk av i dag, og som er planlagt å være i produksjon i 2026. I tillegg kommer det også mange andre nyheter fra merker som Lotus, Mercedes, Alfa Romeo, Xpeng, Nissan, Hongqi, Jeep, Voyah, MG.

Ingen erstatning

— Vi kommer fortsatt til å ha med over 1 000 fantastiske kjøretøy på messen, så dette her vil på ingen måte bli en erstatning av disse. Vi skal ikke vanne ut messen, men øke tilbudet og se fremover på hva fremtiden kommer med av biler og kjøretøy, sier Larssen.

Dette er noe av det man fikk se under Oslo Motor Show 2021

Årets messe nærmer seg med stormskritt og Larssen forteller at her er det bare å glede seg for alle som tar turen til Oslo Motor Show.

— Jeg kan foreløpig ikke røpe så mye, men det kommer til å bli sjukt bra! Vi har så mye sjeldent her at folk nesten ikke kommer til å tro det. Det er helt vilt at vi har klart å få så mange spesielle kjøretøy til årets show, så her er det bare å glede seg!

Les mer om nybilsatsningen på bil24.no