25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Hvorfor bli utstiller på Norges heftigste motorshow?

Oslo Motor Show 2024 vil samle tusenvis av besøkende fra hele Norge som er ivrige etter å oppdage de nyeste produktene, bilene og tjenestene innenfor motorindustrien.

Dette er en unik mulighet for deg og din bedrift til å vise frem din kompetanse og produkter til et stort og entusiastisk publikum.

Vårt mål er å gjøre din opplevelse som utstiller så problemfri og lønnsom som mulig. Vi har utviklet skreddersydde pakker som gir deg muligheten til å markedsføre din bedrift og dine produkter på en effektiv måte, samtidig som du har en unik mulighet til å skape forretningsforbindelser og nettverk med andre ledende bedrifter i bransjen.

Vi er dedikert til å levere en unik opplevelse for våre utstillere, og vil sørge for at du og din bedrift får en mest mulig engasjerende og vellykket opplevelse på messen. Vårt team kan hjelpe deg med alt fra stand-design og logistikk til markedsføring og publisitet for å sikre at din bedrift får mest mulig ut av denne utrolige muligheten

Nøkkeltall fra 2023

UTSTILLERE
0
BESØKENDE
0
Kom for å kjøp/se på produkter
0

Oslo Motor Show er ikke bare en av de største bilbegivenhetene i Norge, det er også en unik mulighet for bedrifter å nå ut til en målgruppe av lidenskapelige motor-entusiaster. Med over 52 000 besøkende på messen, har du en unik mulighet til å øke synligheten til din bedrift og produkter.

Som utstiller på Oslo Motor Show vil du få muligheten til å møte potensielle kunder ansikt til ansikt og demonstrere produktene dine på en levende måte. Våre besøkende er ikke bare interessert i å se på biler og motorsykler – de er også interessert i alt som har med bilverdenen å gjøre, fra verktøy og reservedeler til bilpleie og styling.

Ved å ha en stand på Oslo Motor Show, vil du kunne engasjere og inspirere disse motor-entusiastene, og presentere dine produkter på en spennende og relevant måte. I tillegg vil du kunne utvide nettverket ditt og bygge relasjoner med andre bedrifter innen bilindustrien.

Men vær rask! Med begrenset tilgjengelige plasser, fylles standene raskt opp. Så ikke gå glipp av denne sjansen til å markedsføre din bedrift og produkter på Oslo Motor Show 2024. Kontakt oss nå for å reservere din stand!

Ta kontakt med oss

Trenger du mer informasjon om Oslo Motor Show, eller har du spørsmål om å ha en stand på arrangementet? Ikke nøl med å ta kontakt. Fyll inn navn og e-postadressen, så vil vi ta kontakt med deg fortløpende.

Ønsker du å bli kommersiell utstiller
på Oslo Motor Show 2024?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Har du en privat bil du ønsker å stille ut, vil påmeldingsskjema til dette komme senere på hjemmesiden.