Åpningstider: Fredag: 10:00-19:00 — Lørdag: 10:00-19:00 — Søndag: 10:00-17:00

ØNSKER DU PROFILERING UTOVER MESSESTANDEN?

Messen er full av stands – hvordan finner de besøkende akkurat din stand? Vi tilbyr flere reklameflater i messesenteret for firma- eller produktprofilering. Her er noen eksempler.

Kontakt Jofrid Bjelland >>

Digitale skjermer

Reklamespot på de 5 informasjonsskjermene i glassgaten. Med en størrelse på nesten 10 kvm, er våre informasjonsskjermer et naturlig blikkfang for alle i messesenteret. 

Format: 1920 x 1080 pix. 15 sekunders stillbilde eller film som vises ca 20 ganger i timen.

Gulvreklame

Gulvklistremerke egner seg for firmalogo og henvisning til standen. Strategisk plassering i hovedinngangene og i inngangen til hver hall. 

Standard format: 300 x 300 cm. Andre format er også mulig.

Reklameplasser på toalett

Ditt budskap og firmalogo på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. 

Format speil: 79 x 79 cm. 
Antall speil: 55 stk

Format bilderamme: A4
Antall: 90 stk

Folie på vinduene ved hovedinngangene

Firmaprofilering på vinduene ved hovedinngangene er en fin mulighet til å få oppmerksomhet allerede før folk kommer inn i messesenteret. 

Format: 261 x 295 cm (bxh), inkl. 10 cm hvit ramme

Folie på vegg

Dette er en førsteklasses beliggenhet i glassgaten der alle ferdes til og fra hallene. Vi tilbyr folie på glassfelt langs betongveggene i messesenteret.

Format: høyde 92 cm x valgfri bredde, i hele meter.

BRANDING AV LADESTASJON FOR MOBIL

Foliering på innsiden samt utside høyre vegg . Ladestasjon for mobil/ arbeidsstasjon ligger i glassgaten ved hall D, innenfor hovedinngang Øst.


WIFI SPONSOR

Format: Tilpasset telefon, nettbrett og PC
Antall: 1
Sted: Logo på introside for nedlastning av gratis nett


UTENDØRSPROFILERING 

Sted: Ute på gressplenen ved inngang vest (foran Thon Hotel Arena)


HOVEDSPONSOR

Oslo Motor Show tilbyr partnerskap i form av å bli hovedsponsor for vårt arrangement. Som hovedsponsor blir du synlig på vår utendørsarena, på vår nettside, billetter etc., og får selvfølgelig logo på halsbåndene til utstillernes adgangskort.

For mer informasjon, ta kontakt.


MANGE MULIGHETER
Har du et trekkplaster du ønsker spesiell eksponering for eller vurderer du å spandere morgenkaffen? Sjekk mulighetene for den messen du skal delta på.

  • Trenger du hjelp til produksjon av nødvendig materiell, kan vi selvfølgelig ordne det via våre leverandører. Enkelt og rimelig for deg.
  • Vi oppfordrer alle brukere av profileringsmulighetene i tilknytning til messesenteret til å velge miljøvennlige materialer. Våre leverandører er behjelpelig også med dette.