25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Av entusiaster, for entusiaster

Oslo Motor Show – der lidenskap for bilkultur og adrenalinfylte opplevelser står i fokus! Vi brenner for alt som har med fire hjul å gjøre, og vår visjon er å skape den ultimate opplevelsen for alle som deler vår lidenskap.

Vi vil tilby deg en unik og spennende opplevelse som vil overraske, begeistre og imponere deg. Vår årlige messe viser frem de nyeste bilmodellene, klassiske biler, unike konsepter og tunede biler – alt du kan drømme om når det kommer til bilverdenen. Her kan du se bilene på nært hold, høre lyden av motorer som brøler og kjenne adrenalinet pumpe når du beveger deg rundt mellom alle de fantastiske kjøretøyene.

Nøkkeltall fra 2023

UTSTILLERE
0
BESØKENDE
0
KVADRATMETER
0

Ta på deg hjelmen og fest setebeltet, for nå skal vi snakke om Oslo Motor Show – det ultimate møtestedet for alle motor-entusiaster!

Med over 53 000 besøkende på fjorårets arrangement, kan vi stolt si at dette er den største motorshowet av sitt slag i hele Norge.

FABAS er vår partner som fyller tusenvis av kvadratmeter med den mest spektakulære og kule utstillingen av biler, custom sykler og lastebiler fra hele Skandinavia! Kjøretøy fra i fjor har blitt byttet ut med nye, og nå er det hard konkurranse for de flotte premiene i alle de forskjellige klassene.

Våre besøkende er de ekte entusiastene, som ikke er redd for å bruke både tid og penger på å ta vare på sine kjøretøy. I fjor var det et stort antall leverandører, styling- og spesialistbutikker som var representert. Og hvis du er en erfaren utstiller eller ønsker å vise frem din motorstolthet for første gang, så ta gjerne kontakt med oss for informasjon om mulighetene på Oslo Motor Show.

Så bli med oss på en helg full av fart og spenning, når Oslo Motor Show går av stabelen den siste helgen i oktober!