25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Opplev Broompraten live på Oslo Motor Show

Akkurat som i fjor skal Broom og TV 2 være på plass hele helgen – og de tar med seg et stjernespekket program.

Det blir mange spennende innslag på scenen i Hall D, D02-32, og noe av det man kan få oppleve er sukseesserien Broompraten Live på scenen.

– Dette er litt som julaften for oss. Vi skal snakke med både utstillere, publikum og selvfølgelig lage litt show på scenen, forteller Broom-gutta.

På scenen vil Brooms Mats Brustad intervjue en rekke gjester med interesse og lidenskap for bil. Broompraten er en stor suksess og har til sammen godt over to millioner seere fordelt på TV2.no og Broom sine flater.Hele Solberg-familien

Nå har Broom endelig avslørt gjestene som kommer til Oslo Motor Show, og her er det bare å glede seg!

– Dette var en kjempesuksess i fjor og jeg har vært veldig spent på årets gjester. Nytt i år er dessuten en enda større scene, så dette blir uten tvil et av mange høydepunkter gjennom helgen, smiler messegeneral, Tommy Larssen.

Bjarne Brøndbo

DDE-vokalist Bjarne Brøndbo tar turen til Oslo Motor Show for første gang. Bilentusiasten har opplevd mye langs veien og forteller om sitt nære forhold til Porsche. Dessuten får vi høre historien bak Bjarnes familieeide bilopphuggeri. Her blir det garantert både liv og «Rai, Rai».

Lørdag klokken 13

Sylvi Listhaug

FrP-lederen er en skikkelig bilentusiast og har en Chevrolet Camaro ZL1 – med V8-motor og nesten 600 hestekrefter stående i garasjen. En liten dose bil-politikk blir det også.

Lørdag klokken 12

Petter Solberg

Tre ganger verdensmester Petter Solberg forteller om høydepunktene i karrieren. Vi får høre hva han kjører privat og ikke minst hva som skjer fremover. Petter har nemlig spennende planer på gang.

Lørdag klokken 14

Oliver Solberg

Oliver har hatt en komet-karriere i motorsport. Han forteller mer om satsningen, utfordringene og målet videre.

Lørdag klokken 14.30

Atle Gulbrandsen

Formel 1-interessen er fremdeles skyhøy i Norge. Atle Gulbrandsen forteller mer om det og sin tid som programleder i Broom. Hvor lenge vil Max Verstappen dominere Formel 1? Kanskje Atle har svaret.

Søndag klokken 11

Henning Solberg

Det er en stund siden Henning kjørte inn til topplasseringer i WRC. Hvordan har tiden i etterkant vært? Så får vi høre mer om hvordan det var å ha en Bugatti Chiron til 40 millioner kroner stående på gårdsplassen.

Søndag kl 13