25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Opplev Broompraten live på Oslo Motor Show!

For første gang skal Broom og TV2 være på plass hele helgen, og de tar med seg et stjernespekket program. Det blir mange spennende innslag på scenen i Hall D, D02-32, og noe av det man kan få oppleve er sukseesserien Broompraten live på scenen.

— Vi gleder oss ekstremt mye til å dekke hele Oslo Motor Show. I tillegg skal vi by på underholdning på scenen, rett og slett lage skikkelig show, forteller Broom-gutta.

På scenen vil Brooms Mats Brustad intervjue en rekke gjester som alle har stor interesse og lidenskap for bil. Broompraten er en stor suksess og har til sammen godt over to millioner seere fordelt på TV2.no og Broom sine flater.

Kjente profiler på scenen

Nå har Broom endelig avslørt gjestene som kommer til Oslo Motor Show, og her er det bare å glede seg!

— Dette har vi aldri gjort før og noe vi gleder oss enormt mye til. Jeg har sett alle Broompraten-episodene så langt, og kan ikke annet enn å glede meg til å se dette live her i Lillestrøm. Så er det ekstra moro at Erna Solberg tar turen til Oslo Motor Show for første gang, smiler messegeneral, Tommy Larssen.

Erna Solberg

Tidligere statsminister og Høyre-leder kjører BMW på privaten. I Broompraten forteller hun mer om tiden i baksetet på sin pansrede statsminister-bil, blålys og møtet med Lamborghini Urus.

Lørdag: 14:30 – 14:50 på stand D03-32.

Mikkel Christiansen

30-åringen fra Mjøndalen gjør stor suksess som artist i duoen Broiler. Men for mange, er han minst like kjent for sine utallige sports- og superbiler. Nylig realiserte han nok en drømmebil: En knall oransje Lamborghini Aventador.

Lørdag: 12:00 – 12:30 på stand D03-32.

Alex Rosén

Entertainer Alex Rosén koker over av spinnville bilhistorier. Som for eksempel da han monterte blålys på sin egen bil og stakk fra politiet. Dessuten elsker han Elon Musk og mener Tesla er verdens beste bil…

Søndag: 14:30 – 14:50 på stand D03-32.

Sylvi Listhaug

FrP-lederen er en skikkelig bilentusiast og har en Chevrolet Camaro ZL1 – med V8-motor og nesten 600 hestekrefter stående i garasjen.

Søndag: 12:00 – 12:20 på stand D03-32.

Atle Gulbrandsen

Hvorfor er det rekordinteresse rundt Formel 1 i Norge om dagen? Kommentator Atle Gulbrandsen forteller. Dessuten har han opplevd mye gjennom sin motorsport-karriere. Nå er han også høyaktuell med boken «Formel 1 – på innsiden av en verden i 350 km/t».

Lørdag: 11:30 – 11:50 på stand D03-32.

Et spennende program

I tillegg til Broompraten er det mye annet spennende å få med seg rundt om i hallene. Man kan blant annet oppleve Kjell Elvis synge ved Elvis sin BMW på stand B02-14, det er transformerende roboter på stand D03-29, og uteshowet i bakgården må man selvsagt få med seg!