25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Opplev mange fantastiske nybiler på Oslo Motor Show

I år kan du oppleve flere spennende nybiler på Oslo Motor Show. Noen av dem har aldri før vært i Norge, andre er nye i 2023. Det kommer minst 18 nybiler hit, alt fra ukjente biler som Ineos sitt offroadmonster, til en ny, gammel klassiker Ford Bronco. Og hvis alt går som det skal, blir det også en verdenslansering her i Lillestrøm.

Men en ting skal være sikkert. Dette er ikke en nybilutstilling.

— Vi er ikke en nybilutstilling, men en utstilling for alle. Her skal du finne alt fra mopeder til store lastebiler, og alt imellom. Målet vårt er å kunne utvikle messen videre, og etter at vi fikk over 10 000 svar på besøksundersøkelsen i fjor, så vi at det er mange som i tillegg til å gå og titte på de gamle klassikerne i Hall A, også syns det er spennende å se på de nye bilene som kommer hit til Norge, sier messegeneral Tommy Larssen.

Med besøksundersøkelsen i grunn ønsker vi å stadig ta nye steg for å skape den beste opplevelsen for alle som kommer hit, og i år er det mange spennende nyheter å se her på Oslo Motor Show.

I tillegg kommer Voyah med to helt nye modeller som blir presentert på showet. Det er MPV-modellen DREAM og sedanen PASSION som vises frem for første gang for det norske publikum. Så ta turen innom Voyah sin stand for å se nærmere på disse to nye bilene.

Dodge

På standen til Dodge kan du oppleve den ikoniske Challenger Hellcat. Denne muskelbilen kommer garantert til å få oppmerksomhet på årets messe med sin massive 6,2 liter HEMI V8 motoren som gir den gode 717 hestekrefter. En rå, klassisk muskelbil, med en lyd som er helt fantastisk.

I tillegg kommer de også med en Dodge Ram 1500 Big Horn som ikke har vært i Norge tidligere.

Ford

En av bilene som mange venter på, og er ivrige å få se, er pickupen F150 Lightning. Denne kan nå sees på standen til Ford, sammen med nye utgaver av Ford Bronco, Explorer og Ranger Raptor.

Ineos

Sir Jim Ratcliffe, briten som elsket den klassiske Land Roveren så mye at han skapte sitt eget bilmerke, Ineos. Til Oslo Motor Show kommer ikke bare Ineos Grenadier, som noen allerede har fått blitt litt kjent med, men også med den helt nye Ineos Grenadier Quartermaster som har et stort lasteplan bak. Dette blir deres lansering her i Norge, og hvis du er glad i en offroader med dette klassiske utseende, da må du ta turen innom standen deres.

Polestar

Hvis det er en stand som virkelig kommer til å imponere deg, er det Polestar sin. Den er helt unik, og de tar med seg ikke bare den oppgraderte Polestar 2 og Polestar 3, men også Polestar 5, tidligere kjent som Polestar Precept. Dette blir garantert en stand som vil få mye oppmerksomhet.

Nio

Nio tar med seg de helt nye elbilene ET5 Touring og EL6 til Oslo Motor Show, og gleder seg til å vise frem disse til alle de besøkende.

Seres

På standen til Seres kan du oppleve en oppdatert Seres 3 og den nye Seres 5. Seres 5 er en elektrisk SUV Coupé, og Seres 3 er en mer klassisk SUV.

Tesla

Tesla tar med seg den oppgraderte Model 3, og en Model Y som kan oppleves på nært hold på deres stand.

Nissan

På Nissan sin stand kommer det til å være stilt ut en helt ny Nissan Ariya som er en populær elektrisk SUV.

Voyah

Foto: BilNorge.no / Øivind Skar

Er du interessert i en elektrisk SUV med god rekkevidde og plass, så kan du ta turen innom Voyah sin stand og se på deres Voyah Free.