25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Rekordbesøk på Oslo Motor Show

Det var jubel og god stemning da Oslo Motor Show lukket dørene bak den siste tilskueren søndag kveld. Nok en gang kunne landets største kjøretøyutstilling notere seg for ny publikumsrekord med 47 274 motorentusiastiske besøkende på Norges Varemesse på Lillestrøm. Forrige rekord, satt i 2019, var på 43 517 besøkende.

– Klart jeg er strålende fornøyd med det, gliser messegeneral Tommy Larssen fornøyd. Han har nesten satt ny publikumsrekord hvert eneste gang Oslo Motor Show har vært arrangert.

– Etter å ha vært pandemi-stengt i nesten to år, er det tydelig at motor-miljøet i Norge trengte en slik festforestilling som Oslo Motor Show nå, legger Larssen til.

Bare på lørdag hadde Oslo Motor Show besøk av 24.070 personer. Det tilsvarer omtrent en ny besøkende inn døra hvert eneste sekund i de sju timene utstillingen var åpen den dagen!

Under pandemien har kreative motor-entusiastene brukt mer tid og penger enn vanlig i garasjene. Det nøt Oslo Motor Show godt av i år. Derfor har OMS denne gangen hatt uvanlig mange nye, gode og spennende utstillingsobjekter å velge mellom. – Det ble det god messe av, sier OMS-generalen Tommy Larssen.

– Det er klart at vi også har gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring. Men jeg kan ikke få understreket nok hvor viktige utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene er for at Oslo Motor Show har så bred appell. Uten deres enorme innsats både før og under arrangementet, hadde utfallet blitt et helt annet. Jeg er dem stor takk skyldig, avslutter Tommy Larssen.