25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Vil du stille ut ditt kjøretøy/fordon på Oslo Motor Show?

Hvert år er det flere hundre kjøretøyeiere som ønsker å stille ut kjøretøyet sitt på Oslo Motor Show. Vi skulle gjerne hatt plass til alle sammen, men sånn er det dessverre ikke. Nedenfor forklarer vi hvordan prosessen foregår.

  1. Det første man må gjøre som kjøretøyeier er å melde sin interesse. Dette gjøres ved å følge linken nedenfor. Pass på at du er så tydelig som mulig med beskrivelsene av kjøretøyet. Last også kun opp relevante bilder for å vise frem ditt kjøretøy. Hvis man velger å ikke fylle ut all informasjon eller laste opp relevante bilder, gjør dette at jobben til juryen som velger ut bilene blir vesentlig vanskeligere.

  2. Når alt er fylt inn og søknaden er sendt av gårde får man en bekreftelsesmail med innloggingsinformasjon. Her kan man da logge seg inn og legge til mer informasjon til sin søknad hvis det er ønskelig. Dette er også meget viktig hvis kjøretøyet er et pågående prosjekt. Da ønsker vi å se bilder under byggingen, for å se progresjonen.

  3. Denne søknaden havner inn i et system med alle de andre søknadene. Juryen følger kontinuerlig med på søknadene og gir beskjed om de måtte trenge mer informasjon, om man får avslag, om man kommer på en reserveliste, eller om man blir godkjent til å stille ut kjøretøyet sitt på messen.

    Nøyaktig når man får beskjed er vanskelige å si. Alt handler om å skape en god miks på messen, og vi må se hvor mange kjøretøy vi har plass til. Er det ekstra viktig for dere å få beskjed kjapt, informer om dette i søknaden.

  4. Alle skal ha fått et svar senest 4 uker innen messen åpner. Står man på en reserveliste vil man bli kontaktet igjen kun hvis det blir en ledig plass for ditt kjøretøy. Dette kan være veldig tett på selve messen.

  5. De kjøretøyene som blir utvalgt kontaktes av oss og man blir informert om retningslinjene man må følge for å få stille ut på messen. Når man er enig om detaljene lages det en avtale som sendes ut til eieren av kjøretøyet. Det er da viktig at denne avtalen signeres fort og sender tilbake for å sikre sin plass på messen.

  6. Uken før messen får man tilsendt samtlige praktiske detaljer som trengs.

  7. Tenk på at en gjennomarbeidet utstilling skaper mer interesse for kjøretøyet ditt. Vi oppfordrer alle til å gjøre litt ekstra ut av kjøretøyet sitt. Men det er viktig at man husker å informere oss om hva man tenker å gjøre.

  8. Og helt til sist: Ikke glem å nyt messen!

Vanlige spørsmål vedrørende utstilling av kjøretøy

Koster det noe å stille ut sitt kjøretøy?

Stiller du ut som en privatutstiller, altså at du blir invitert av oss, så koster det deg ingenting å delta. Du mottar selvsagt inngangsbilletter til messen, og i noen spesielle tilfeller betaler vi også en sum til utstiller for å stille ut sitt kjøretøy.

Får vi lov å ha med egne ting til utstillingen?

Ja, gjerne! Vi oppfordrer alle som skal stille ut til å gjøre så mye ut av standen sin som mulig. Eneste kriteriet er at vi får vite om dette i forkant, slik at vi kan planlegge messen på best mulig måte.

Kan man velge underlag på standen sin selv?

Vi vil selvsagt at alle skal være så fornøyde som mulig med standen og underlaget. Men å tilpasse alle standene med underlag blir en umulig oppgave for oss. Vi forsøker alltid å plassere kjøretøyet i et miljø som passer kjøretøyet. Hvis du ønsker et spesielt underlag eller absolutt ikke vil stå på enkelte steder, gi beskjed om dette i din søknad.