25. - 27. oktober 2024 - NOVA Spektrum, Lillestrøm

Velkommen til Oslo Motor Show 2023

Årets Oslo Motor Show er kun få dager unna, og i år er det flust av godsaker for alle som er glad i bil og andre kjøretøy. Ta med familie og venner, og opplev biler som McLaren F1, BMW H2R, Ferrari SP3 og mange andre lekre biler. Her er det noe for alle aldre, simulatorer for de yngre, classic car-utstilling for de som vil drømme tilbake noen tiår, superbiler av alle typer, driftingbiler, racingbiler og alt mulig i mellom.

McLaren F1

For første gang på Oslo Motor Show, og så vidt vi vet for første gang i Norge, kan du i år få oppleve det som av mange blir kalt verdens råeste superbil, og den ble laget for over 30 år siden! Den dag i dag finnes det mange biler som kanskje slår dette vidunderet på noen områder, men ingen slår den på alt. Dette er McLaren F1.

Ferrari SP3

Foto: Øivind Skar / BilAutofil – BilNorge

En av våre viktigste støttespillere for å løfte Oslo Motor Show til stadige nye høyder er Arne Fredly. Han er, som oss, ekstremt glad i biler, og har i mange år hjulpet oss ved å vise frem flere av sine egne superbiler. Planen i år var å komme med Mercedes AMG One, men da denne ikke var klar til OMS, kastet Fredly seg rundt for å finne en løsning. Som resultat av det arbeidet han legger ned kan vi i år si velkommen til Ferraris sterkeste bil, Ferrari Daytona SP3.

Nybillanseringer

Det blir flere lanseringer på Oslo Motor Show i år, blant annet kan du få se den flunkende nye Ford F-150 Lightning, Polestar 5 (Precept), Ineos Grenadier, Dodge RAM 1500 Big Horn og Seres 5. Her er det nybiler for alle!

Lysshow og lastebiler

I Hall E vil det være flust av store og tøffe lastebiler, og i år vil det også være et lysshow i hallen to ganger om dagen. Her skrus alt lyset av og alle lastebiler kjører i gang det de har av lys selv. Det skaper en kul stemning i hele hallen, så dette bør dere få med dere.

Nissan Skyline 2000GT Hakosuka

Vi får også besøk av den legendariske Nissan Skyline 2000GT Hakosuka som eies av ingen andre enn Stig Brenner, artisten.

BMW H2R

BMW H2R er en bil som i 2004 sjokkerte bilverden. Her viste BMW at hydrogenbiler ikke trenger være treige, og på Miramas-banen i Frankrike satte H2R 9 fartsrekorder, og den mest imponerende var muligens toppfarten for en hydrogendrevet bil.